14.4.08

Бистрица Гардънс

From: Bilyana Georgieva
Sent: Monday, March 31, 2008 5:20 PM
Subject: Na vnimanieto na ***

Уважаема госпожо ***,

Името ми е Биляна Георгиева и съм маркетинг специалист в инвестиционна компания „Бистрица Гардънс”.

Бих искала да Ви представя жилищен комплекс “Бистрица Гардънс”, който е втори за нас като инвеститор, след успешния София Гардънс – първият комплекс от затворен тип в София.

Част от нашата концепция при създаването на комплексите е да се грижим не само за качественото изпълнение на строителните работи, но и да създадем приятна среда на живот.

Тъй като за нас е изключително важно да имаме възможността да създадем подходяща общност в комплекса, за нас ще бъде удоволствие служители на Актавис Оперейшънс да бъдат наши клиенти.

Бистрица Гардънс е жилищен комплекс от 52 къщи от 7 различни типа в село Бистрица в подножието на Витоша, в който ще бъдат инвестирани 9,2 млн.евро. Комплексът ще предлага следните услуги на клиентите си: 24 часова охрана, почистване на общите площи, поддържка и техническо обслужване на всички системи и инфраструктурата на проекта. Единият от парцелите остава наша собственост и върху него ще бъдат изградени детска площадка, спа център(парна баня, сауна и джакузи) и фитнес център.

Комбинацията между местоположение, концепция и изпълнение прави комплекса изключително атрактивен както за покупка на дом, така и за инвестиция.

Всяка къща ще разполага със собствен двор и два гаража. Спалните са 2,3 или 4 в зависимост от типа къща.

Размер на парцела: 35 дка
РЗП: от 226 до 382 м2
Използваема площ: от 159 до 250 м2
Площ на парцелите: от 408 до 700 м2
Цени: от 270 000 до 440 471 евро
Статус: В момента проектът е на етап изграждане на първата група от 15 къщи.

Отоплението на къщите ще се извършва чрез газово котле, поставено във всяка къща.

Къщите се продават на шпакловка и замазка с готови фасади и градини, а отвън ще бъдат изпълнени с комбинация от минерална мазилка в различни цветови схеми и облицовка от естествен камък и дърво. Къщите ще бъдат отделени една от друга с елегантна метална декоративна ограда висока около 1.50 м. Клиентите ни могат да изберат допълнително и вариант за довършителни работи в модерен или класически стил.
На клиентите си предлагаме изключително атрактивна схема на плащане и съдействие при покупка на имота с кредит.
За нас ще бъде удоволствие да се срещнем с Вас, за да представим проекта в подробности, както и да отговорим на Вашите въпроси.
Каним Ви да посетите и нашия уеб сайт - www.gardens.bg
С пожелание за успешна седмица,
Биляна Георгиева

Маркетинг специалист
Мовако ООД
ул. Оборище 22, 1504 София
Тел.: 944 9887 / 944 1448
Факс: 943 1929
Мобилен: 0888 27 29 55
biliana@movako.com
http://www.gardens.bg

No comments: